Send blomster til Billund

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Holte eller omegn

Uanset om du er bosiddende i Billund eller andetsteds i Danmark, har du mulighed for at få blomster leveret direkte hjem. Med Interflora er det enkelt at sende en buket og en personlig besked til enhver adresse i Billund via interflora.dk. 
Det kan være til en bryllupsdag, en fødselsdagsfest eller en konfirmation, hvor du ønsker at sende en buket, men kan ikke være til stede.
Vores sortiment er altid bredt, og vi sikrer den samme høje kvalitet, uanset hvor du ønsker blomsterne leveret i landet.

Via vores hjemmeside kan du nemt håndtere alt, lige fra at placere din ordre til at foretage betalingen, og samtidigt vælge personlig levering. Vi garanterer, at blomsterne er friske ved levering til den person, du har i tankerne.

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også Billund


Blomsterudbringning - bestil senest kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Billund og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.