Blomsterlevering i Hillerød

Overrask én du holder af, og send blomster til personen i Hillerød eller omegn. Vi har blomster til enhver anledning, og tilbyder dag til dag-levering!

Send blomster til Hillerød


Ønsker du at sende blomster til en du holder af i Hillerød, så er du kommet til det rette sted. På denne side kan du helt sikkert finde noget, der falder i god smag hos den du vil glæde. Vi har altid et stort og forskelligt udvalg af flotte blomster og gavekurve, som vil glæde den du har kær, der bor i Hillerød og omegn.

Om du er på udkig efter blomster i Hillerød til et jubilæum, en fødselsdag, et bryllup eller bare vil glæde en du holder af med en smuk buket, kan Interflora altid hjælpe dig.

Vi er eksperter i at levere blomster, og vi gør en dyd ud af at sikre os, at netop din hilsen kommer sikkert frem til modtageren. Vores store udvalg sikrer, at der altid vil være en buket til lige netop dine behov.

Vi leverer blomster til hele Danmark

Vi leverer blomster til hele Danmark

også til Hillerød

 

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage for levering samme dag

 

Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Hillerød og omegn. Det er vigtigt, at du opgiver så mange oplysninger som muligt, når du bestiller en buket eller gavekurv til enten en arbejdsplads, reception eller kirke. Det giver vores leverandører bedst mulighed for at aflevere din bestilling det helt rigtige sted.

Hvis du bestiller til en arbejdsplads, så husk at oplyse navnet på virksomheden.

 

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage. Dog tilbyder vi levering på Mors dag, Fars dag og Valentines dag, hvis disse falder på en søndag eller helligdag. Her opfordrer vi til, at man sørger for at bestille blomster i god tid. Der er nemlig tit travlt på disse dage, så hvis man vil være sikker på at ens levering kommer frem, så er det en god idé at bestille tidligt.

 

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten. Så kan du give et par ord med på vejen til den, som er den heldige modtager af buketten. Vi har et stort udvalg af kort, og du kan endda vælge at få printet dit eget, personlige kort, som kan danne baggrund for din hilsen til modtageren.

 

 

Send blomster til en du kender i Hillerød


Midt i Nordsjælland finder du Hillerød, som især er kendt for det smukke historiske Frederiksborg Slot, men det er langt fra det eneste byen kan. I Hillerød finder du også mange spændende butikker og restauranter. Byen er samtidig kendt for at have et rigt kulturliv, hvor der blandt andet holdes mange begivenheder i Støberihallen. Med sine godt 36.000 indbyggere er Hillerød en af de største byer på Sjælland, hvor også flere og flere flytter til. Så chancen for at du kender en i Hillerød, som fortjener en buket blomster, bliver kun større!