Blomsterlevering på Østerbro

Overrask én du holder af og send blomster til personen på Østerbro

Send blomster på Østerbro

Uanset om du bor på Østerbro eller et andet sted i Danmark, kan du altid sende blomster direkte til døren. Hos Interflora kan du nemt via vores hjemmeside, sende buketter med en personlig hilsen til en hvilken som helst adresse på Østerbro . Det kunne være et bryllup, en fødselsdag eller en konfirmation – hvor der er brug for en buket og du desværre ikke kan deltage. Vi har altid et stort sortiment og vi kan levere det samme høje niveau, uanset hvor i landet du skal give en buket blomster.

På vores hjemmeside kan du ordne alt fra bestilling til betaling og i samme øjeblik vælge personlig levering. Vi sørger for, at dine blomster altid er helt friske, når de bliver givet til den person, du har i tankerne.

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Østerbro og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 16 (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.