Send blomster til Viby med Interflora

Overrask én du holder af og send blomster til personen i Viby eller omegn

Send blomster i Viby

Uanset om du er bosiddende i Viby eller andetsteds i Danmark, har du mulighed for at få blomster leveret direkte hjem. Med Interflora er det enkelt at sende en buket og en personlig besked til enhver adresse i Viby via Interflora. Det kan være til en bryllupsdag, en fødselsdagsfest eller en konfirmation, hvor du ønsker at sende en buket, men kan ikke være til stede. Vores sortiment er altid bredt, og vi sikrer den samme høje kvalitet, uanset hvor du ønsker blomsterne leveret i landet.
Via vores hjemmeside kan du nemt håndtere alt, lige fra at placere din ordre til at foretage betalingen, og samtidigt vælge personlig levering. Vi garanterer, at blomsterne er friske ved levering til den person, du har i tankerne.

Vi dækker hele landet

Vi dækker hele landet

Også Viby


Blomsterforsendelse - bestil før kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle adresser i Viby og resten af landet, herunder virksomheder, private hjem, kirker og receptioner. Jo mere information du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at angive virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.
Du kan afgive din bestilling indtil kl. 14 for levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Du har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.