Blomsterlevering i Glostrup

Få din buket leveret til døren

Send blomster i Glostrup

Interflora er kendt for sin høje kvalitet og brede sortiment, som du finder på hjemmesiden. 
Har du ikke mulighed for selv at levere dine blomster i Glostrup, klarer vi med glæde blomsterleveringen for dig. Vi leverer blomster i hele Danmark, og Glostrup er ingen undtagelse. Ønsker du blomsterlevering i Glostrup, skal du blot vælge, hvilken buket du ønsker og udfylde bestillingsformularen på vores hjemmeside, så klarer vi resten. 

Du kan derfor altid være sikker på, at kvaliteten er i top, når du bestiller blomster eller lejlighedsgaver hos Interflora. Vi har nemlig altid de flotteste blomster i sæson og du kan være sikker på at de holder sig friske i en længere periode. 

Blomsterlevering i Glostrup

Blomsterlevering i Glostrup

Levering af blomster - afgiv din ordre inden kl. 16 på hverdage
Vi sørger for levering over hele landet, herunder arbejdspladser, private hjem, kirker og receptioner i Glostrup og omegn. Jo flere detaljer du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres på en arbejdsplads.

Du kan afgive din bestilling indtil kl. 16 for levering samme dag (lørdage og søndage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Glem ikke, at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe og inkludere din hilsen med buketten.