Inspiration

Lad dig inspirere af personlige gavehilsener og unikke buketter

Vores mest populære buketter netop nu

Foråret har for alvor sat ind, og det pibler frem i bedende med spirer og blomster. Den gule farve skinner særligt frem i naturen i form af påskeliljer og krokus. Derfor er gul blandt andet en af de farver, som er særlig populær i buketter for tiden. Om det så er en ren gul buket eller som en farverig detalje i piblende forårsbuketter. Blandede stærke farver og forårsblomster, som for eksempel ranunkler, kendetegner sæsonens buketter, som gerne må have et naturligt udtryk. Generelt er løst bundne buketter med et piblende og naturligt udtryk særligt populært for tiden. Men er man mere til det klassiske og rolige look, anbefaler vi den elegante lave tætte buket. Alle vores buketter er bundet af fagudlærte blomsterdekoratører, som sætter en ære i kvalitet og godt håndværk. Blomsterne i vores buketter vil variere alt afhængig af sæson og sortiment. 

Kender du alle påskens traditioner?

Påsken er det første tegn på forår. Det er en fejring af lyset, livet, foråret og frugtbarheden. Dyk ned i artiklen her, og bliv endnu klogere på påskens mange traditioner. 

Hos Interflora værner vi om danskernes relationer

Hos Interflora ser vi hver dag glæden og overraskelsen hos mennesker, når de modtager en hilsen, fra dem de har kær. Gennem floristernes smukke blomsterhåndværk hjælper vi danskerne med at sætte ord på deres følelser og anerkende deres relationer. 
 

Vi sætter en ære i kvalitet og unikt håndværk

Personlig levering i hele landet

Vi hylder Mor søndag den 12. maj

Vidste du, at Mors Dag er mere end 100 år gammel?  Anden søndag i maj hylder vi hver år vores kære mor. En særlig dag til ære for alle mødre og deres store arbejde. Hos Interflora har vi i mange år hjulpet danskerne med at overraske mødre landet over. Bliv her klogere på historien bag Mors Dag og bliv inspireret til en smuk gavehilsen. 

RIPPLE Vasen

Den helt rigtige gaveidé

Mangler du inspiration til den helt rigtige gaveidé, så kig med her. RIPPLE vasen er udviklet til blomsterelskeren. Vasen er designet i tre størrelser med et klassisk udtryk i klar mundblæst glas. De multifunktionelle topringe i lyst egetræ giver mulighed for mange forskellige kreative løsninger med forskellige buketstørrelser og smukke enkelte blomsterstilke eller grene.

Skønne tulipaner

Sprøde, knitrende, farvestrålende tulipaner der lyser op i stuen. Tulipaner er en fantastisk sæsonblomst, som vi alle sætter pris på. Vi har rådført os med vores florister, for at få gode til hvordan man bedst passer sine tulipaner. 

Blomstrende lakridser fra Johan Bülow

Lakridskongen Johan Bülow har udviklet tre skønne nye varianter af lakridser til Interflora. Lakridserne er inspireret af blomster fra den danske flora, hvilket både gør dem til en fryd for øjet og en spændende smagsoplevelse. 

Kunsten at gi' en værtsgave

Værtindegaven ses som et symbol på glæden ved at se hinanden. Men hvad er den rigtige værtsgave? Få gode råd og inspiration lige her. 

Hyld kærligheden med den helt rigtige gave

At fejre kærligheden mellem to mennesker, er noget ganske særligt. Vi sætter i anledning af bryllups sæsonen fokus på kærlighedsgaven. Forkæl den du elsker med en personlig gavehilsen, eller vær med til at hyld kærligheden mellem to mennesker, ved at sende en smuk buket som tak for invitationen til bryllup. Læs mere om traditionerne og find inspiration til den helt rigtige gave her. 

Eksklusiv chokolade

inspireret af de fire verdenshjørner

Læs mere om vores Orangeri-serie, som er inspireret af de fire verdenshjørners botanik. Dansk udviklet og og produceret. En enestående smagsoplevelse venter forude!

Vidste du, at hver måned er repræsenteret af en unik blomst?

Find din egen fødselsmåneds blomst og gå på opdagelse i, hvad den betyder.

 

Eller bliv inspireret til næste gang, du vil glæde én, der har fødselsdag eller som bare fortjener en særlig blomsterbuket.

En unik øl inspireret af den nordiske natur

Kender du en øl entusiast, som fortjener en særlig gave? 

Kærlighedens og skønhedens blomst

Det er ingen overdrivelse, at rosen er en af verdens allermest populære blomster. Med et utal af farver, variationer og dufte vækker den glæde og beundring hos alverdens mennesker overalt på jorden.

Gin - danskernes foretrukne drink?

Bliv klogere på den karakteristiske ASK Gin - en nordisk Gin skabt i Fjerritslev. 

Fordi far er din helt

Husk at fejre en af hverdagens vaskeægte superhelte, din far. Forkæl din far med en rigtig mande-gave, og bliv klogere på hvorfor vi fejrer Fars Dag som vi gør. 

Danmarks mest betroede blomsterleverandør siden 1925

Unikke buketter bundet med omhu og høj faglighed. Inspirerende gavehilsner sammensat af produkter af høj kvalitet. Levering i hele Danmark af din lokale blomsterdekoratør. 

De gyldne dråber til livets store øjeblikke

Champagnen er festdrikken over dem alle. De populære bobler har eksisteret i flere hundrede år, og er stadig den dag i dag, en af de mest foretrukne drikke til både nytår og andre festlige lejligheder. Vi har samlet alle de informationer du har brug for, for at kende til historien bag de dyre dråber, hvad er Lanson Champagne og hvor stammer den fra, og ikke mindst hvornår er champagnen tør eller sød? 

Den svære kærlighed

Vi har glædet os meget til at vise jer historien om Kong Vinter og Moder Jord i vores nye reklamefilm ”Melting hearts”. Det er en klassisk historie om modsætninger, der forelsker sig, og om kærlighed så stærk, at man vil ofre alt. Vi fortæller historier som den, for at minde os alle om, at vi skal pleje og passe de nære relationer til de mennesker, vi har i vores liv – både dem vi omgiver os med hver dag, og dem vi sjældent ser. Og så mener vi pudsigt nok, at blomster er den mest fantastisk måde at vise sine følelser på, og det synes vi, at alle burde gøre lidt oftere.

Interflora og Røde Kors går sammen i kampen mod ensomhed

Mere end 260.000 danskere føler sig ensomme. Derfor har vi indgået et samarbejde med Røde Kors for at sætte fokus på og indsamle penge til kampen mod ensomhed. For hver buket, der købes på interflora.dk, sender vi penge direkte til Røde Kors og donationen går fortrinsvis til arbejdet mod ensomhed og andre udsatte grupper.

Tema: Efterår

Glæd dig til Halloween

Efteråret er en smuk årstid. Den markerer skiftet fra sommer til vinter med falmende blade, smukke farver og lavtstående sol. Det bliver køligere i vejret, og vi får lyst til at være indenfor og hygge. Det er alt i alt en dejlig tid, der lægger op til, at vi forkæler hinanden lidt mere.