Inspiration

Lad dig inspirere af personlige gavehilsener og unikke buketter

Vores mest populære buketter netop nu

Vi går så småt sommeren i møde, og længslen efter lune, lyse sommernætter trænger sig på.  Sæsonens buketter sprudler af sommerlig liv og glæde og minder os om, at alt nok skal blive godt igen.

 Alle vores buketter er bundet af professionelle florister, som sætter en ære i kvalitet og godt håndværk. Blomsterne i vores buketter vil variere alt afhængig af sæson og sortiment. 

Vi hylder Mor søndag den 8. maj

Vidste du, at Mors Dag er mere end 100 år gammel?  Anden søndag i maj hylder vi hver år vores kære mor. En særlig dag til ære for alle mødre og deres store arbejde. Hos Interflora har vi i mange år hjulpet danskerne med at overraske mødre landet over. Bliv her klogere på historien bag Mors Dag og bliv inspireret til en smuk gavehilsen. 

Kunsten at gi' en værtsgave

Værtindegaven ses som et symbol på glæden ved at se hinanden. Men hvad er den rigtige værtsgave? Få gode råd og inspiration lige her. 

Gin - danskernes foretrukne drink?

Bliv klogere på den karakteristiske ASK Gin - en nordisk Gin skabt i Fjerritslev. 

Hos Interflora værner vi om danskernes relationer

Hos Interflora ser vi hver dag glæden og overraskelsen hos mennesker, når de modtager en hilsen, fra dem de har kær. Gennem floristernes smukke blomsterhåndværk hjælper vi danskerne med at sætte ord på deres følelser og anerkende deres relationer. 
 

Hyld kærligheden med den helt rigtige gave

At fejre kærligheden mellem to mennesker, er noget ganske særligt. Vi sætter i anledning af bryllups sæsonen fokus på kærlighedsgaven. Forkæl den du elsker med en personlig gavehilsen, eller vær med til at hyld kærligheden mellem to mennesker, ved at sende en smuk buket som tak for invitationen til bryllup. Læs mere om traditionerne og find inspiration til den helt rigtige gave her. 

Heatherhill

Low alcoholic beer

I vores sortiment af specialiteter finder du blandt andet fire spændende øl med smagsvarianter inspireret af dansk natur. Øllene har et lavt indhold af alkohol men har stadig den fyldige smag af god øl.

En unik øl inspireret af den nordiske natur

Kender du en øl entusiast, som fortjener en særlig gave? 

Danmarks mest betroede blomsterleverandør siden 1925

Unikke buketter bundet med omhu og høj faglighed. Inspirerende gavehilsner sammensat af produkter af høj kvalitet. Levering i hele Danmark af din lokale blomsterdekoratør. 

Vi sætter en ære i kvalitet og unikt håndværk

Personlig levering i hele landet

RIPPLE Vasen

Den helt rigtige gaveidé

Mangler du inspiration til den helt rigtige gaveidé, så kig med her. RIPPLE vasen er udviklet til blomsterelskeren. Vasen er designet i tre størrelser med et klassisk udtryk i klar mundblæst glas. De multifunktionelle topringe i lyst egetræ giver mulighed for mange forskellige kreative løsninger med forskellige buketstørrelser og smukke enkelte blomsterstilke eller grene.

Eksklusiv chokolade

inspireret af de fire verdenshjørner

Læs mere om vores Orangeri-serie, som er inspireret af de fire verdenshjørners botanik. Dansk udviklet og og produceret. En enestående smagsoplevelse venter forude!

Vidste du, at hver måned er repræsenteret af en unik blomst?

Find din egen fødselsmåneds blomst og gå på opdagelse i, hvad den betyder.

 

Eller bliv inspireret til næste gang, du vil glæde én, der har fødselsdag eller som bare fortjener en særlig blomsterbuket.

Kærlighedens og skønhedens blomst

Det er ingen overdrivelse, at rosen er en af verdens allermest populære blomster. Med et utal af farver, variationer og dufte vækker den glæde og beundring hos alverdens mennesker overalt på jorden.

Interflora og Røde Kors går sammen i kampen mod ensomhed

Mere end 260.000 danskere føler sig ensomme. Derfor har vi indgået et samarbejde med Røde Kors for at sætte fokus på og indsamle penge til kampen mod ensomhed. For hver buket, der købes på interflora.dk, sender vi penge direkte til Røde Kors og donationen går fortrinsvis til arbejdet mod ensomhed og andre udsatte grupper.

Kender du alle påskens traditioner?

Påsken er det første tegn på forår. Det er en fejring af lyset, livet, foråret og frugtbarheden. Dyk ned i artiklen her, og bliv endnu klogere på påskens mange traditioner. 

Den svære kærlighed

Vi har glædet os meget til at vise jer historien om Kong Vinter og Moder Jord i vores nye reklamefilm ”Melting hearts”. Det er en klassisk historie om modsætninger, der forelsker sig, og om kærlighed så stærk, at man vil ofre alt. Vi fortæller historier som den, for at minde os alle om, at vi skal pleje og passe de nære relationer til de mennesker, vi har i vores liv – både dem vi omgiver os med hver dag, og dem vi sjældent ser. Og så mener vi pudsigt nok, at blomster er den mest fantastisk måde at vise sine følelser på, og det synes vi, at alle burde gøre lidt oftere.

De gyldne dråber til livets store øjeblikke

Champagnen er festdrikken over dem alle. De populære bobler har eksisteret i flere hundrede år, og er stadig den dag i dag, en af de mest foretrukne drikke til både nytår og andre festlige lejligheder. Vi har samlet alle de informationer du har brug for, for at kende til historien bag de dyre dråber, hvad er Lanson Champagne og hvor stammer den fra, og ikke mindst hvornår er champagnen tør eller sød? 

Skønne tulipaner

Sprøde, knitrende, farvestrålende tulipaner der lyser op i stuen. Tulipaner er en fantastisk sæsonblomst, som vi alle sætter pris på. Vi har rådført os med vores florister, for at få gode til hvordan man bedst passer sine tulipaner. 

Fordi far er din helt

Husk at fejre en af hverdagens vaskeægte superhelte, din far. Forkæl din far med en rigtig mande-gave, og bliv klogere på hvorfor vi fejrer Fars Dag som vi gør.