Blomsterlevering i Fredericia

Få blomster leveret lige til døren i Fredericia og omegn

Send blomster i Fredericia

Interflora har leveret blomster direkte til privat- og erhvervsadresser i hele landet og også i Fredericia og omegn. Vi har i mange år overrasket hundredvis af personer med blomster og gaver og det elsker vi! 
vis du bare helt spontant har lyst til at give blomster til en, du holder af i Fredericia, kan du altid regne med Interflora. Du kan altid regne med at finde et stort udvalg af flotte buketter i forskellige størrelser til forskellige priser. En forkælelse behøver ikke at være en dyr fornøjelse og det har vi også taget højde for. Vi har altid de flotteste blomster inden for sæson samt at de kan holde sig friske i længere tid. 

Blomsterlevering - afgiv din ordre inden kl. 14 på hverdage
Vi leverer til alle steder i Fredericia og resten af landet, herunder virksomheder, private, kirker og receptioner. Jo flere oplysninger du kan give om leveringsadressen, desto bedre. Husk at inkludere virksomhedens navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

For levering samme dag, skal du afgive din bestilling senest kl. 14 (lørdage inden kl. 11.00). Prisen for personlig levering er 79 kr. Vi leverer dog ikke på søndage og helligdage (med undtagelse af Mors Dag, Fars Dag og Valentins Dag).

Husk at du kan tilføje en personlig hilsen, når du bestiller buketten online. Vi sørger for at printe din hilsen og inkludere den i buketten.